Dagens speltips | PSG mot Barcelona | Champions Leauge
Speltips

PSG mot Barcelona

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
PSG - Barcelona
Tips:
Ö 9.5 hörnor
Odds:
1.96
Spelstopp:
14 February 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Det är dags för åttondelsfinalerna i Champions League och här bjuds vi på en riktigt härlig match direkt. PSG – Barcelona på Parc des Princes ikväll kan bli precis hur bra och underhållande som helst om båda lagen vill vinna – och varför skulle de inte vilja det?

Spela på Champions League hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

I fjol möttes de här lagen i Champions Leagues kvartsfinaler. Då var spanjorerna klart bättre och vann rättvist med 5-1 över två matcher.
De lämnade Paris med en 3-1-seger i första mötet och följde sedan upp med 2-0 hemma på Camp Nou.

Även i år är det PSG som börjar hemma och frågan är om de har lärt sig hur de ska ta sig an Barcelona? Ska de överhuvudtaget ha chans att ta sig vidare så har de inte råd att förlora matchen, det är i alla fall känslan och då jag väldigt svårt att se Barcelona gå mållösa från en match som denna så tror jag att vi kommer få se en härlig fotbollsmatch där det bjuds på målchanser åt båda håll.

Paris har dock en liten uppförsbacke redan innan avspark. Anledningen till detta är att Thiago Silva inte kommer till spel på grund av en vadskada samt att Thiago Motta är avstängd. Två tunga avbräck för Unai Emery och hans PSG, men det här laget har gått om talangfulla spelare så ersättarna är inga nybörjare precis…

Jag tror som sagt på en böljande matchbild där det svänger fort åt båda håll, men att det blir gott om mål känns inte givet för det så därför väljer jag att testa ett hörnspel dagen till ära.

Över 9,5 hörnor till 1,96 känns som ett vettigt alternativ.

Avspark 20:45, som alltid.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.