Preston - Doncaster -
Speltips

Preston – Doncaster

Fotboll
Spelmarknad:
Preston - Doncaster
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.74
Spelstopp:
6 January 15.00
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag

Blackburn var pressat igår men grejade tillslut 1-1 borta mot Newcastle och spelet satt! Här kommer dagens spelförslag, även det hämtat från FA-cupen.

Inga direkt självklara spel idag tycker jag. Många storfavoriter som troligtvis håller…eller? Jag undviker de matcherna ivarjefall. Istället fokuserar jag på det ganska jämna mötet mellan Preston och Doncaster.

Doncaster har egentligen bara en växel: Den högsta. Man har gjort näst flest mål av samtliga lag i League One (1,8 i snitt per match) och öser dessutom in mål på bortaplan. Om bara defensiven varit lite starkare så skulle man kunna ligga på en bättre position än sexa.

Nu är förstås motståndet bättre än vanligtvis. Preston har dock en hel del skador sedan tidigare. Man har faktiskt redan värvat tre lirare under fönstret men de får inte spela här. Preston har släppt in mål i sju raka hemmamatcher och i 13 av de 14 senaste. Man är ingen mur hemma direkt. Samtidigt så har man gjort mål i 16 raka hemmamatcher så offensiven är det inget fel på.

Lite svårt att sia om startelvorna här, men jag tror och hoppas på en offensiv match. Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.74 på Bethard. Få fet bonus om du skaffar konto här.

 

5,5 miljoner i jackpott på Europatipset idag! Kupongen har du här.

 

BB

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.