Press på Moyes -
Speltips

Press på Moyes

Sport
Spelmarknad:
Man U - Real Sociedad
Tips:
1
Odds:
1.53
Spelstopp:
24 October 20.45
Spela här!

David Moyes är en ansatt man. Ikväll tar de emot Real Sociedad på Old Trafford. Moyes män har endast två vinster på sina sex senaste matcher. Ligan är, men United-mått, katastrofalt inledd. För att hitta en sämre säsongsupptakt i ligan för Man United måste man gå tillbaka till 1989.

Samtidigt går det OK i Champions League får man allt säga. 4-2 och tre poäng hemma mot Bayer Leverkusen följt av 1-1 borta mot Shaktar Donetsk i oktober månad ska man inte klaga på tycker jag. Osäkra spelare för kvällens match i United-lägret är Rio Ferdinand och Tom Cleverley.

Real Sociedad vann i helgen mot Valencia. Men innan dess har det varit blytungt för den spanska klubben. Innan lördagens seger hade de en streak på åtta matcher utan vinst. I Champions League har de två raka förluster och ligger sist i grupp A. Senaste CL-matchen var mot Bayer Leverkusen där det blev stryk med 2-1 efter att Jens Hegelers vansinnigt snygga frisparksmål på övertid.

Real Sociedad behöver uppenbarligen ta en poäng eller vinna den här matchen. Annars blir det ganska svårt att se att laget skulle gå vidare från gruppen. Jag vet inte om jag är så säker på om Real Sociedad kan bedömas ha vänt sin trend med vinsten mot Valencia från i lördags. Det som talar för dem är att de är så trängda att de i det här läget kan spela utan att ha något att förlora och allt att vinna. Frågan är om det kommer att räcka. Jag tror att de kan bli jobbigt för spanjorerna ikväll och jag spelar på att United vinner till oddset 1.53 hos 888.com

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.