Premier League, säsongsspel -
Speltips

Premier League, säsongsspel

Fotboll
Spelmarknad:
Premier League, säsongsspel
Tips:
Manchester C
Odds:
2.80
Spelstopp:
11 August 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

In med njurpajen i ugnen, på med farfars gamla sunkiga manchesterbyxor och sätt Pang i Bygget på repeat. För nu är det fanemig dags! PREMIER-FUCKING-LEAGUE ÄR TILLBAKA! Jag är så uppspelt nu att jag skriver detta ståendes. Vilken lag vinner? Vem gör flest mål? När får Wenger sparken och hur många bultar finns det egentligen i Ölandsbron? Frågorna är oändliga och jag har naturligtvis svar på alla! *host host*

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

Man börjar ju bli lite trött på Allsvenskan nu. MFF fiser hem serien efter 30 stycken 1-0-segrar och intresset är sådär från min sida för tillfället. Inte så konstigt när Championship dragit igång + att Premier League startar redan ikväll med Arsenal-Leicester! Långt ifrån en självklar seger för Gunners som brukar ha problem i premiären, men det är inte där jag lägger fokuset på idag, utan det får bli några säsongsspel – innan det är för sent!

 

MÅLKUNG
Det kommer sannolikt stå mellan Kane och Lukaku även denna säsong. Framförallt för att de är givna forwards i sina respektive lag. Gabriel Jesus och Agüero kommer antagligen varvas i City och frågan är om de delar upp målen emellan sig? Morata är jag högst tveksam till och vetefan om han kommer att leverera över 20 baljor. Lacazette är ett annat alternativ, men är det en given succé för fransmannen? Kanske, men skytteligaseger blir nog inte. Harry Kane tar det tillslut – Tottenham har gjort 52 mål (!) fler mål än United på de två senaste säsongerna. Dock går det att testa Lukaku 20-24 mål på Bet365 till 3.75 x pengarna.

 

ASSIST
Ett roligt spel jag tänker lägga en liten insats på är att Gylfi Sigurdsson gör flest assist. Men det spelet kräver egentligen att övergången till Everton blir av. Islänningen spelar ju för Swansea och slutade trea i assistligan bakom de Bruyne och Eriksen förra säsongen, men då ska man komma igång att Swansea gjorde 30-40 färre mål än City och Tottenham. Andra förutsättningar i Everton, även fast Lukaku har lämnat.

 

LIGASEGRARE
Jag går inte igång på United. Man värvar som fan och betalar nådjävulskt mycket pengar, men jag ser ändå inte hur man ska vinna ligan. Chelsea kunde fokusera helhjärtat på Premier League förra säsongen, men nu blir spelschemat desto svettigare. Pool och Arsenal håller inte hela vägen. Spurs kanske kan hota, men Manchester City ser riktigt vasst ut på samtliga positioner och man blir otroligt svårstoppat den här säsongen. Inga sexiga odds kanske, men 2.80 på Bet365 får väl duga antar jag.

 

Men hur många bultar finns det då i Ölandsbron!? Svaret har du här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.