Premier League Lördag 23e augusti - Speltips
Speltips

Premier League Lördag 23e augusti

Sport
Spelmarknad:
Premier League 23e augusti
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
22 August 13.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Snart är det lördag igen och det är dags för den andra omgången av Premier Leauge. Som vanligt låser vi in oss i grottan, undivker solljus och fokuserar på en dag i soffan med världens bästa fotbollsliga som underhållning. Everton mor Arsenal är morgondagens hetaste match, mend et är även den sista så det dröjer ett tag innan vi kommer till den.

Aston Villa mot Newcastle – Avspark 13:45
Hemmalaget är favoriter efter att ha tagit en imponerande seger i öppningsomgången när de vann med 1 – 0 borta mot Stoke. Villa har ett par duktiga spelare i Benteke och Vlaar och de kommer nog kunna ta ett par trepoängare här och där, men som jag skrev i min införguide så tror jag inte rätt de riktigt har det som krävs för att göra ett riktigt avtryck. Newcastle imponerade stundtals i sin öppningsmatch mot Manchester City, men till slut var de ljusblå ett alldeles för bra lag. Nye mittfältaren, Remy Cabella imponerande på flera plan i öppningsmatchen. Han hade lätta fötter, bra tocuch och det såg ut att kunna bli farligt varje gång han fick bollen. Han hade dessutom lyckats få till en riktigt bisarr frisyr. Jag tror att Cabella kommer få större utrymme i morgondagens match och att Newcastle tar samtliga poäng. Bortavinsten ger 2.90 och det känns bra, då jag har de lagen som relativt jämna.

Chelsea mot Leicester – Avspark 16.00
Klasskillnad rakt igenom. Chelsea vinner med 2 – 0. Chelsea -1 ger 1.61. Känns okej som spel, men inte mycket mer.

Crystal Palace mot Wets Ham – Avspark 16:00
Crystal Palace chockade Arsenal i öppningsmatchen när 199 centimer Brede Hangeland nickade in 1 – 0 på en hörna. Arsenal visade dock klassen och lyckades vända matchen och vinna med 2 -1. Crystal Palace såg dock ganska bra ut och det verkade inte som att Tony Pulis hastiga beslut att lämna klubben stört dem nämnvärt. West Ham hade inte speciellt mycket intentioner mot Tottenham. De verkade mest intresserade av få med sig en poäng vilket bet dem i, ja ni vet vad. De tappade fokus en kort minut och vips hade Spurs gjort 1 – 0. Jag vill nog ha Crystal Palace som ganska klara favoriter här. 2.50 på hemmavinsten känns bra.

Southampton mot WBA – Avspark 16:00
Southampton spelade en ganska bra fotboll mot Liverpool förra veckan och de bör ha bra chans mot hemma mot WBA. jag tror att det här kommer bli en tung säsong för WBA och att de skulle åka till St Mary’s och ta några poäng tror jag inte. 1.85 på hemmalaget är ett bra odds.

Swansea mot Burnley – Avspark 16:00
Swansea var det lag som imponerade mest i öppningsomgången. Walesarna har ett väldigt bra lag och om de kan hålla sig friska kan det bli en kul säsong. Mittfältet med Ki, Sigurdsson och Shelvey är ett av ligans bästa och Bony/GOmis längst fram är en bra anfallsduo. Burnley hemma bör resultera i tre poäng. jag hade nog kunnat tänka mig att spela Swansea -1 till 2.60.

Everton mot Arsenal – Avspark 18.30
Lördagen avslutas med dagens hetaste match. Everton och Arsenal är två lag som kommer att kunna vara med och slåss om en plats i Champions League nästa gång. Ja skulle dock vilja ge en liten fördel till Everton här. De har fått en veckas träning sedan de spelade sist med Arsenal har varit i Turkiet och spelat 0 – 0 mot Besiktas i kvalet till Champions League. Everton kommer vara bättre än vad många räknar med och att de är det bästa laget från Liverpool den här säsongen ser jag mer eller mindre som självklart. Everton bör ha bra chans, men jag skulle inte döma någon som spelar på krysset. Everton ger 2.80 och krysset 3.40 gånger pengarna. Båda känns som godkända spel.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.