Speltips | Premier League 13e September 2014
Speltips

Premier League Lördag 13e september

Fotboll
Spelmarknad:
Premier League
Tips:
1X2
Odds:
Flera
Spelstopp:
13 September 13.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är dags för den traditionella genomgången av lördagens Premier League-matcher. Det spelas sju matcher under lördagen inklusive toppmatchen mellan Arsenal och Manchester City som Stellan gick igenom tidigare idag.

Arsenal mot Manchester City – Avspark 13.45
Manchester City drar till London för att ta sig an Arsenal efter sitt debacle mot Stoke innan landslagsuppehållet. Personligen tror jag att Manchester City har toppchans och 2.40 känns klockrent. City är ett klasslag och jag kan inte tänka mig att de tappar poäng två veckor i rad någon gång under säsongen. Arsenal har ått in Danny Welbeck som ska tillföra någon form av tyngd i anfallsspelet men jag tror inte att det kommer räcka mot City. Manchester City har klass nog att försvara sig mot Arsenals försök till tikitakafotboll.

City kör över Arsenal här och tvåan är uppenbar för mig. Matchen ser ni som vanligt på Viasat och livebetting hittar ni på Unibet.

Chelsea mot Swansea – Avspark 16.00
Chelsea och Swansea är de enda två lagen som är obesegrade så här långt och mycket talar väl för at Chelsea står på full pott efter fyra omgångar. Jag gillar Swansea och tror inte att deras framgång är någon tillfällighet. De kommer att utmana om europaplatserna när säsongen summeras, men i morgon blir det nog väldigt tufft. Chelsea har seglat upp som klara favoriter till ligatiteln efter sitt fina spel i inledningen av ligaspelet. CHelsea är det mest kompletta laget och de kommer att kunna dominera Swansea och jag tror att det kan rinna i väg lite. Swansea är inte superbra defensivt och för en gångs skull kan de inte förlita sig på att ha det bästa mittfältet på plan. Vi får 1.86 på Chelsea -1 vilket verkar klart spelvärt.

Chelsea vinner med 3 – 1 och vi cashar in hos Unibet. Kolla Chelseas statistik från deras inledande matcher i Premier League. Ganska imponerande.
Screen Shot 2014-09-12 at 13.56.43

Crystal Palace mot Burnley – Avspark 16.00
Bottenmöte mellan Crystal Palace och Burnley. Båda lagen har tagit en poäng på sina tre första matcher och det är väl ungefär det poängtempot som lagen kommer att ha. Som ni ser från grafiken nedan så har det varit svängdörrar hos Crystal Palace medan Burnleys matcher har varit lite mer målsnåla. Hemmavinsten betalar 2.17 gånger pengarna och jag tror att Crystal Palaces offensiv blir avgörande. De har ganska bra kvalité längst fram i Dwight Gayle och det här är en match som de bör kunna vinna.

Vi går på hemmavinsten.
cpburnley

Southampton mot Newcastle – Avspark 16:00
Det här är två ganska jämnlika lag om du frågar mig. Newcastle slarvade bort två poäng förra omgången och jag tror att de har en bra chans till upprättelse här. De har ett lag som kan hålla i bollen och skapa bra chanser. de fick dessutom fart på målskyttet senast och att vi får över fem gånger på dem är riktigt bra. 5.05 gånger pengarna på Newcastle skriker spelvärde och jag hugger mer än gärna. Howay the Lads!

Stoke vs Leicester – Avspark 16:00
Zzzzzz. Oj förlåt, jag somnade till när jag såg matchen. Ett av lagen vinner med 1 – 0 och jag spelar uunder 1.5 mål till 2.90.

Sunderland mot Tottenham – Avspark 16:00
Tottenham åker norrut och bör få med sig tre poäng hem. Sunderland har visserligen tagit ett steg framåt jämfört med förra säsongen, men Tottenham har sett riktigt bra ut mot sämre motstånd. De spelade bland annat ut QPR totalt och vann med 4 – 0. Den här tottenhamupplagan kommer att få med sig bra resultat mot lite sämre lag den här säsongen. Det känns som att de har ett antal spelare som är precis bakom eliten i ligan. Dessa spelare kommer att göra det bra mot lag på nedre halvan och jag kan inte tänka mig att de tappar poäng mot Sundrland i år.

2.10 på Tottenham är bra.

West Bromwich Albion mot Everton – Avspark 16:00
Det här blir Evertons första trepoängare. De är ett bättre lag än WBA och det här känns som att det är ett ypperligt läge för en trepoängare. Jag har svårt att se hur WBA ska kunna utmana Everton och plockar bortavinsten rakt av. Tror inte att det här är en match som vi behöver tänka på speciellt mycket.

Unibet ger oss 2.12 gånger pengarna på Everton och det är ganska generöst om du frågar mig.

Liverpool mot Aston Villa – Avspark 18.30
Här tycker jag att Liverpool är lite överskattade. Aston Villa har börjat säsongen bra. De har bara släppt in ett mål på tre matcher och defensiven ser bra ut. Liverpool är uppenbarligen det bättre laget här, men om Aston Villa har ställt in sig på en poäng och om de lyckas stänga ner Liverpools offensiv första halvleken kan det bli oroligt hos Brendan Rodgers grabbar. Jag tar en rövare här och spelar X2 till 3.85.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.