Premier League speltips | Trippel med förhöjt odds
Speltips

Premier League – förhöjt odds

Fotboll
Spelmarknad:
Premier League
Tips:
Trippel
Odds:
5.00
Spelstopp:
21 November 16.00
Spela här!

Det handlar om en trippel: Manchester City mot Liverpool, Southampton mot Stoke och Everton mot Aston Villa. Ettan vid full tid i samtliga matcher gäller och det är Betsafe som bjuder på 5.00 gånger pengarna på spelet. 

Tripplar är alltid roliga att spela och här får du en chans att sätta en trippel med förhöjt odds hos Betsafe. Spelbolaget har ett nytt samarbete med Manchester City Football Club och kör med några roliga kampanjer som involverar City. I vanliga fall skulle du få 3.96 gånger pengarna hos Betsafe på att City slår Pool, Southampton slår Stoke och Everton slår Aston Villa. Men nu får du på den här trippeln 5.00 gånger pengarna istället för 3.96. Vi kan ju också kolla in några andra spelbolag för jämförelsens skull:

Betsafe Unibet Bet365 William Hill
Man City – Liverpool 1.65 1.63 1.67 1.62
Southampton – Stoke 1.55 1.56 1.57 1.57
Everton – Aston Villa 1.55 1.53 1.57 1.53
Trippeln: 3.96 5.00 3.89 4.12 3.89

Det är alltså hemmatryck på samtliga matcher. Det är spelbolagen rungande överens om. Jag tror att Everton-matchen är säkrast. Liverpool hoppas på att Klopp-effekten verkligen kommer igång, men det blir svårt borta mot City helt klart. Jag är lite orolig för Stoke dock. De hade en dålig start på säsongen men verkar ha fått upp lite momentum nu.

högreodds_med_bsFör att hitta spelet går du till Betsafe och fixar ett konto. Därefter så kikar du till vänster i menyn under Odds. Med starka färger kommer du se en text i menyn till vänster där det står Högre Odds. Placera ditt spel, håll tummarna och vinn.

Över alternativet Högre Odds har du också några Manchester City Specialare som man kan kika på. Eftersom Betsafe har det här nysignade samarbetet med Manchester City så kommer de att bjuda på en del roliga spel med förhöjt värde. Är du Manchester City-fan så är det alltså en bra idé att spela på Betsafe just nu.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.