Portugal - Schweiz -
Speltips

Portugal – Schweiz

Fotboll
Spelmarknad:
Portugal - Schweiz
Tips:
U2.5 mål
Odds:
1.82
Spelstopp:
10 October 20.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Vilken dramatik i grupp B – Schweiz har vunnit samtliga kvalmatcher men kan fortfarande missa VM! Allt avgörs i sista matchen borta mot Portugal.

Man behöver inte vara raketkirurg eller nån Algot Eibstein för att klura ut förutsättningarna inför det här mötet. Vinner Portugal så går (eventuellt flyger) man till VM. Allt annat betyder att Schweiz tar direktplatsen.

Kollar man på Schweiz statistik i VM-kvalsammanhang så är man typ världens bästa lag (efter ÖSK förstås). 27 raka kvalmatcher utan torsk, 14 raka bortamatcher utan förlust (11 + 3) och på de 25 senaste bortamatcherna i VM-kval har man bara förlorat…två. Mot Ryssland 2001 och Turkiet 2005.

MEN. Det känns lite sjukt säga det, men motståndet har faktiskt inte varit det bästa. Förra kvalet var det en drömgrupp för Schweiz så det är egentligen bara 2-0-segern hemma mot Portugal som sticker ut. Men då var det en viss Ronaldo som saknades hos portugiserna. Jag har hört att han ska vara en hyfsad spelare. 😉

Och Ronaldo är med den här gången. Portugal är ju inte kattskit när det kommer till VM-kval heller. På de 36 senaste hemmamatcherna (sedan april 1993!) så har man förlorat en ynka match. Och det var mot Danmark 2008.

Jag tror att det blir en målfattig historia. Schweiz defensiv är vanligtvis vrålstark och jag tror inte att man kommer att tokoffa bara för att man släpper in en balja. Oavgjort räcker, och det är inte omöjligt att schweizarna grejar det…

U2.5 mål till 1.82 på NordicBet. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.