Speltips | Portugal mot Sverige | U21-EM
Speltips

Portugal mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Portugal - Sverige
Tips:
1
Odds:
1.75
Spelstopp:
30 June 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Det är dags för final i U21-EM och på ena sidan står vårt egna landslag! Sveriges resa har varit imponerande. De har slagit ur underläge ända sedan de låg under med 2 – 0 efter första kvalmatchen mot Frankrike. Sedan dess har grabbarna sprungit, kämpat och krigat varenda sekund och den imponerande attityden har gett resultat. Tyvärr tror jag att det tar slut nu och att de 1.75 vi får på Portugal är så kallad hämtgurka. Portugal spelade ut Sverige i gruppspelet och känslan är att Portugal kommer att kunna rulla ut de svenska vilthundarna ganska enkelt.

Jag lirar Portugal till 1.75 hos Ladbrokes. Jag hoppas naturligtvis att jag har fel, men man kan inte spela med hjärtat. Vill du rygga spelet besöker du ladbrokes.com och öppnar ett konto.

Portugal är turneringens bästa lag. De gick obesegrade genom sitt kvalspel och de stod för ett imponerande gruppspel. Tyvärr missade jag deras semifinal mot Tyskland, men 5 – 0 talar sitt tydliga språk. Sverige kommer att fortsätta sätta tung press men Portugal är alldeles för skickliga. De kommer att ta sig ur situationerna med sitt fina passningsspel och jag skulle inte bli förvånad om Portugal springer i väg med den här matchen och vinner med ett par bollar.

Utöver raka ettan spelar jag även Portugal -1 till 2.87. Jag lägger även slant på att William Carvalho gör en kasse till 6.00. Carvalho har varit ruskigt bra och jag tror han kan peta in en boll från sin mittfältsposition.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.