Portugal avancerar - Svenskaspelare
Speltips

Portugal avancerar

Sport
Spelmarknad:
Portugal går till VM?
Tips:
Ja
Odds:
1.28
Spelstopp:
19 November 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Ett av två spel satt igår efter att Carolina Panthers besegrat New England Patriots. Jag trodde på en skräll för Pats och med ett spel kvar hade Brady chansen att avgöra. Panthers plockade dock ner sista passen och kunde hålla undan. Matchen slutade 24 – 20 och underspelet gick in. Alltid något.

Nu flyttar vi dock fokus mot Sverige vs Portugal. Avspark 20:45 och det krävs något extra om Sverige ska ta sig vidare till VM i Brasilien nästa år. Dagens match känns ganska öppen och jag lutar åt att det blir oavgjort idag. Det är alltid lurigt att försöka jobba in ett kryss oavsett vilken sport man spelar på. Ja, bortsett från schack då. Dagens bästa spel måste ändå vara att Portugal ska avancera till VM. Det ger 1.28 hos Bet365 och jag skulle vilja ge Portugal mer än 95 % chans att ta sig vidare. Det är ett lågt odds men det finns fortfarande värde i det. Ta rygg på spelet hos Bet365.

Ett annat fint spel verkar vara att Ukraina ska slå Frankrike på bortaplan. Ukraina vann första matchen med 2 – 0 hemma i Kiev och jag kan inte tänka mig att hemmafördelen ska väga över såpass mycket till Frankrikes fördel. Frankrike har ett lite stökigt landslag och det var längesen de hade det gäng som vann både VM 98 och EM 2000. Ukraina ger hela 9 gånger pengarna hos Bet365 och jag tycker att det är alldeles för mycket för att inte ha en liten slant på vinst för Ukraina. Det är ett långskott men de går också in ibland. Kolla bara här:

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.