Speltips | Porto mot Basel 10/3 Champions League
Speltips

Porto mot Basel

Fotboll
Spelmarknad:
Porto - Basel
Tips:
1 HT
Odds:
2.00
Spelstopp:
10 March 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Porto leder i halvtid mot Basel i kvällens Champions League till 2.00 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Jag kommer spela på att Porto leder i halvtid i det här intressanta CL-mötet mellan Porto och Basel. I förra matchen flaggade jag för fördel Porto. Men det var Basel som hängde första målet och trots att Porto var bättre såg det ut som att de inte skulle klara att göra hål på schweizarna. Till slut fick man en straff efter hands i straffområdet och matchen slutade 1-1. Det var för väl det. I och med bortamålsregeln har man nu ett gyllene läge att avancera till kvartsfinal.

Jag tror att det här matchscenariot passar Porto riktigt bra. Basel måste göra mål för att ta sig vidare. Det finns alltså inte så många alternativ än att gå framåt och Porto lär få ännu fler chanser än vad de fick i Basel. Och det vill inte säga lite eftersom portugiserna hade väldigt många chanser. Om lite mer skärpa finns framför målet i kväll är det möjligt att det blir flera bollar framåt för hemmalaget. 2.00 gånger pengarna på hemmaledning i halvtid låter kanon enligt mig

Ladbrokes har inte ställt ut odds för första målskytt för min Porto-favorit Jackson Martinez. Så vi får gå till värsta konkurrenten, William Hill, som ger 4.00 på att Jackson Martinez nätar första målet i kväll. Det blir alltså två spel för mig i den här matchen; första spelet är att Porto leder i halvtid till 2.00 gånger pengarna (odds från Ladbrokes), och andra spelet blir att Jackson Martinez hänger första målet till 4.00 gånger (odds från William Hill).

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.