Dagens speltips | Porto mot Basel | Champions League
Speltips

Porto mot Basel

Fotboll
Spelmarknad:
Porto - Basel
Tips:
Porto -1.5
Odds:
2.15
Spelstopp:
10 March 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är dags för den andra åttondelsfinalen mellan Porto och Basel i Champions League. Första mötet slutade 1 – 1 och med tanke på hur matchbilden såg ut så håller jag portugiserna som stora favoriter här. Vi får 2.15 gånger pengarna på att Porto vinner med åtminstone två mål och om jag har rätt i hur matchbilden kommer att se ut så bör inte det vara några större problem för Porto.

Oddset kommer från comeon.com. Comeon firar femårsjubileum just nu och de har nya bonusar och erbjudande tillgängliga varje dag resten av månaden.

Porto fick med sig 1 – 1 från första matchen efter att ha hängt dit en straff ganska sent. Resultatet speglar dock inte matchbilden. Portugiserna dominerade totalt och 61 % bollinnehav och 15 – 1 i skott mot mål är ganska talande siffror. Om Basel hade kunnat stå emot och hålla nollan på hemmaplan så hade det här varit en högintressant match. Nu måste Basel gå framåt och göra ett mål för att ha chans på avancemang. Det här kommer skapa stora ytor för Porto och jag tror det är högst troligt att portugiserna visar klassen här och springer iväg med matchen.

Vi får tillbaka mer än dubbla pengen på att de vinner med två eller fler mål och jag skulle ge dem åtminstone 60 % chans till att göra det. 3 – 1 till portugiserna.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.