Polen - Kazakstan -
Speltips

Polen – Kazakstan

Fotboll
Spelmarknad:
Polen - Kazakstan
Tips:
Hemmalaget Ö2.5 mål
Odds:
1.67
Spelstopp:
4 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det känns som om den kommer att drämmas en stor jävla polsk näve i bordet här. 0-4 borta mot Danmark var naturligtvis inte bra och nu gäller det fanemig att skärpa till sig som det ska bli något VM.

Ingen fara på taket än för polackerna som fortfarande toppar grupp E, tre poäng före jagande Montenegro och Danmark. Man har dock kraftigt sämre målskillnad än båda dessa, så jag tror inte att man sparar på krutet mot tabelljumbon Kazakstan. Målskillnad räknas före inbördes möten i VM-kvalet.

Eriksen var grym för Danmark i senaste matchen mot Polen som hade svårt med markeringen. Helt annat motstånd nu naturligtvis och mycket möjligt för den polska backlinjen att få revansch (om nu någon behåller sin plats efter skräpinsatsen på Parken). Eller dubbel revansch blir det ju eftersom Polen bara fixade 2-2 i bortamötet med kazakerna.

Kazakstan har spelat 19 VM-kvalmatcher på bortaplan. Vilket har resulterat i 1 seger (Andorra), 2 kryss (Georgien och Färöarna) och 16 torsk. På de 16 förlusterna har man släppt in 3.25 mål i snitt.

Polen har endast missat göra mål i EN av de 21 senaste VM-kvalmatcherna på hemmaplan.

Jag testar Ö2.5 mål för hemmalaget till 1.67 hos Unibet. Skaffa konto + fläskig bonus här.

För den djärve kan testa det lite roliga handikappspelet på Polen (-2) till 2.10 på Bet365 – riktigt fin bonus att hämta här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.