Speltips | Förhöjt odds på Premier League | Tippat
Speltips

PL-trippel

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
PL-trippel
Tips:
Gunners, Spurs, Everton
Odds:
8.50
Spelstopp:
26 December 16:00
Spela här!
Sänds på Viasat 16:00

Betsafe bjuder på en trippel med förhöjt odds i Premier League. 8.50 gånger degen att det blir tre favoritsegrar under annandagens PL-omgång lockar.

Få 1000 kr i riskfritt spel hos Betsafe –  Klicka här 

Nästan hela höstomgången i Premier League är fullbordad. Omgång 18 ska spelas på annandag jul. En supertradition i engelsk fotboll. Betsafe ger ett förhöjt odds på en trippel för följande matcher:

Tottenham – Norwich
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

De fetmarkerade matcherna ska alltså gå in. Utan kampanjen med förhöjt odds hos Betsafe skulle man få 6.71 gånger pengarna på den här trippeln. Men nu bjussar de alltså alla spelare på 8.50. Det är bara att tacka.

Att Tottenham vinner över Norwich håller jag för troligt. Norwich tog en skalp senast borta mot Manchester United på Old Trafford i en match de vann med 1-2. En bedrövlig match från Manchester United som bjöd de i regel så tama Norwich City på så mycket utrymme som de överhuvudtaget kunde ta sig an. Helt otroligt illa på alla fronter. Norwich är fortfarande ett gäng som inte är särskilt bra och ska få det svårt mot Tottenham på White Hart Lane. Detta är den säkraste matchen i trippeln.

Att Everton bortaslår Newcastle är ingen skräll. Newcastle har en bra trend just nu men är i grunden ett bedrövligt gäng. Det tråkiga är att Everton gör massor av försvarsblunders och har frustrerande svårt att avgöra matcher. Bjudoddsen från Betsafe gör att vi ändå får sätta hoppet till Lukaku eller Naismith.

Arsenal är i fin form och Mesut Özil visade vägen senast mot Manchester City. Det var en bra utförd match. Man pressades i slutet efter att City, anförda av Yaya, tryckte på med allt man hade. Men tre superviktiga poäng bärgades och trots alla skadebekymmer under innevarande månad så har man vunnit alla PL-matcher i december. Full pott för månaden känns inte alltför långsökt. Och även om man är utan Alexis Sanchez så har man tillräcklig spets att göra mål på Southampton och få med sig alla poäng.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.