Dagens speltips | Pittsburgh Penguins mot Tampa Bay Lightning
Speltips

Pittsburgh Penguins mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Penguins - Lightning
Tips:
2
Odds:
2.75
Spelstopp:
16 December 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips blir att Tampa Bay Lightning slår Pittsburgh Penguins på bortaplan. Unibet.com ger oss 2.75 gånger pengarna på att Tampa Bay vinner det här och med tanke på förutsättningarna känns det helt klart bra. Om du inte har något konto hos Unibet så kan du dessutom få en schysst välkomstbonus värd 1200 spänn.

Den stora snackisen inför matchen är naturligtvis att Sidney Crosby är borta med påssjukan (lol?). Det här är ett stort avbräck för Penguins som ställs mot ett av ligans bästa lag. Crosby är en av ligans absolut bästa spelare och jag tror att Penguins kommer att sakna honom för mycket idag. På Penguins skadelista återfinns dessutom namn som Kunitz, Maatta och Bennett med flera.

Tampa Bay Lightning har börjat säsongen bra. De ligger två i öst, en poäng bakom just Penguins. De har dessutom gjort flest mål i ligan och Ben Bishop i målet har växt fram till en klassmålvakt. Framåt är Stamkos påväg mot 45 – 50 mål och jag har dem fortfarande som representant för öst i finalen.

Saknaden av Crosby blir för stor i kväll och Tampa Bay avslutar den jobbiga trend de har haft mot Pittsburgh de senaste säsongerna. 3 – 1.

crosby

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.