Dagens speltips | Penguins mot Rangers | Stanley Cup
Speltips

Pittsburgh Penguins mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Penguins - Rangers
Tips:
1
Odds:
2.60
Spelstopp:
21 April 01.00
Spela här!

Pittsburgh Penguins lyckades sno åt sig en match i Madison Square Garden och nu är det dags för match tre i Pittsburgh. Inför den här matchserien så trodde jag att Penguins skulle ha en bra chans att sno åt sig den här matchserien. Jag har inte ändrat uppfattning och jag tror att Penguins är tillräckligt bra för att vinna i natt.

Vi får 2.60 på att Penguins vinner i natt och jag tror definitivt att de vinner tillräckligt ofta för att det ska vara spelvärt. Oddset kommer från Mobilbet. Och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för hos dem.

Klicka här för att hämta en gratis hundring att spela för.

I senaste matchen så växlade Sidney Crosby upp och visade att han är världens bästa hockeyspelare. När Crosby är på det humöret så är Pittsburgh ett väldigt svårslaget lag. Han driver Pittsburghs offensiv på ett fantastiskt sätt och han jobbar extremt bra i egen zon. New York måste framförallt höja sig i tekningscirklarna och numerärt övertag. Det här är naturligtvis lättare sagt än gjort mot Pittsburgh som har flera klasspelare i de kategorierna men för att Rangers ska avancera så håller inte de siffror som de har producerat hittills.

Min gissning är att Penguins försvarar sin hemmaborg och vinner med 2 -1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.