Dagens speltips | Penguins mot New York Rangers | Stanley Cup
Speltips

Pittsburgh Penguins mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Penguins - Rangers
Tips:
X
Odds:
3.55
Spelstopp:
23 April 01.05
Spela här!

Den fjärde matchen mellan Pittsburgh Penguins och New York Rangers har nedsläpp strax efter 01:00 i natt och Penguins borde antagligen vinna matchen för att ha en chans att hänga kvar i matchserien. De tre första matcherna har slutat med uddamålssegrar och det finns väl inget som tyder på att något av lagen skulle springa i väg med nattens match.

Vi får 3.55 på att matchen går till övertid och det är väl inte alls otroligt. Om du vill kan du rygga dagens speltips på mobilbet.com och få en gratis hundralapp att spela för.

Pittsburgh Penguins har inlett alla tre matcher på ett ganska svagt sätt och de måste få en bättre start nattens match. Senast sköt de tre skott på mål i första perioden och det är inte hållbart mot ett lag som är så bra som Rangers. Jag tror dessutom att det var lite tillfälligheter som gjorde att Rangers kunna stänga ner Penguins på ett så bra sätt. Pittsburgh har onekligen potentialen att sätta ett bättre tryck på Rangers och jag tror  de har bra chans att skapa mer i nattens match.

Men vi får inte glömma att Rangers är riktigt bra. De har visat att de är ett av ligans bästa lag och även om jag tror att Penguins har en bra chans ås viker Rangers inte ner sig. Nattens match slutar 3 – 3 efter full tid och sen avgör Evgeni Malkin.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.