Dagens speltips | Phoenix Suns mot Memphis Grizzlies | NBA
Speltips

Phoenix Suns mot Memphis Grizzlies

Basket
Spelmarknad:
Suns - Grizzlies
Tips:
Under 204.5 poäng
Odds:
1.94
Spelstopp:
3 February 03.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jag fick bläddra ganska länge i listorna innan jag kunde hitta något som kan räknas som dagens speltips. Känslan är dock att jag har hittat ett riktigt bra spel i matchen mellan Phoenix Suns och Memphis Grizzlies. Vi snackar alltså basket från världens bästa liga och spelet blir under 204.5 poäng i matchen.

Unibet.com betalar 1.95 på underspelet och om Memphis får bestämma här så tro jag vi klara linan med ganska god marginal. Som ny kund får du dessutom 1200 spänn i bonus av Unibet. Schysst va?

Memphis Grizzlies är ett av ligans bästa lag men medan Golden State Warriors och Atlanta Hawks spelar som att de vore Harlem Globetrotters så är Memphis ett gäng med en hel del råskinn som tröttar ut sina motståndare genom tufft försvarsspel och genom att dumpa ner bollarna till Zach Randolph och Marc Gasol runt korgen. Phoenix är inget sopgäng, men de spelar i en tuff konferens och de har haft ett riktigt tufft schema den senaste tiden. De har bland annat mött Houston, Portland och Golden State på kort tid. Att spela så här tuffa matcher på kort tid och senast ställas mot ett stort och elakt Memphis låter inte som något framgångsrecept och jag tror Memphis gör lite som de själva vill här.

Memphis drar ner tempot, dominerar defensivt och vinner komfortabelt med 89 – 85, så att vi hittar underspelet med god marginal.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.