Speltips | Philadelphia Flyers mot Tampa Bay Lightning | NHL
Speltips

Philadelphia Flyers mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Flyers - Lightning
Tips:
2
Odds:
2.20
Spelstopp:
13 January 01.05
Spela här!

Tampa Bay Lightning börjar se ut som det lag många förväntade sig att se inför säsongen. De har vunnit tre raka och toppar just nu den östra konferensen. Deras superrookie Jonathan Drouin börjar få upp farten och nu när han får spela med Steven Stamkos så kan det bli både fyrverkerier, kakor och mållampor.

Inatt ställs de mot Philadelphia Flyers och det här är en av de där matcherna där det är klasskillnad. NHL-matcher är ofta väldigt jämna men jag kan inte tänka mig att Flyers har något att sätta emot här. Speciellt inte när Steve Mason är borta med en trasig ljumske. Vi får 2.20 av Betsafe på Flyers här och det är tillräckligt bra för att bli dagens speltips.

Om du inte har något konto hos Betsafe så kan du öppna ett via den här länken och få ett riskfritt spel värt 1000 spänn. Bra va?

Flyers släpper in relativt mycket mål/match och jag tror inte att deras statistik kommer att förbättras i natt. Deras förstamålvakt är som sagt borta och om jag inte har helt fel saknas även Niklas Grossmann. Grossmann är inte en spelare som jag har speciellt mycket för men han är en stor del av Flyers försvar.

Tampa kontrollerar matchen och vinner enkelt med 5 – 2.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.