Speltips | Philadelphia 76ers mot Boston Celtics | NBA
Speltips

Philadelphia 76ers mot Boston Celtics

Basket
Spelmarknad:
Philadelphia - Boston
Tips:
2
Odds:
1.52
Spelstopp:
16 December 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Har haft hyfsat flyt på basketliren den senaste tiden så det är väl bara att fortsätta. I natt så åker Boston Celtics till Philadelphia för att ta sig an 76ers. Vi får 1.52 för vinst för bortalaget och i mina ögon ser det ut som ett sparkonto med väldigt hög ränta. Oddset kommer från Unibet och om du vill ta rygg kan du öppna ett konto här.

Phildapelåhia 76ers är ett kapitel för sig. Två vinster på 23 matcher och en mer eller mindre uttalad målsättning om att komma sist i ligan. Det här kanske låter konstigt för någon som inte är insatt i hur NBA fungerar. I hopp om att balansera ut ligan så får det lag som kommer sist störst chans på att få förstavalet i sommarens draft. 76ers är mitt i en ombyggnad av truppen och hade redan innan säsongen riktat in sig på att få välja först i kommande draft. Med ytterligare en talang så har de bra möjligheter att skapa ett slagkraftigt lag, men just nu är de bara kass. De vill som sagt inte ens vinna.

Boston har inte riktigt samma inställning som 6ers. De kommer visserligen få det svårt att ta sig till slutspel men de kommer fortfarande att ha många fler vinster än Philadephia när säsongen summeras. För Philadelphia är det här bara en match som ska spelas av. För Boston är det en ypperlig chans att ta en vinst och bättra på sin statistik.

Boston vinner enkelt och vi får 52 % ränta på vår investering.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.