Speltips | Patrik Laine öser in mål | Hockey-VM
Speltips

Patrik Laine

Ishockey, VM
Spelmarknad:
Finland - Ungern
Tips:
Laine Ö 1.5
Odds:
3.00
Spelstopp:
11 May 19:15
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Finland har en bekväm match i kväll när de möter Ungern. Det råder inga tvivel om att Finland vinner det här och jag skulle säga att det finns värde i de 1.01 som Unibet bjuder på finsk vinst. Det här hade varit en ointressant match om det inte vore för Patrik Laine.

Laine fyllde 18 för mindre än en månad sedan. Han är 194 cm lång, 95 kg tung och han har gjort sex poäng på sina tre första VM-matcher. Låt det sjunka in en stund. Han har en otrolig säsong bakom sig och han är väl medveten om att han behöver göra en bra VM-turnering för att Toronto ska plocka honom före Auston Matthews i sommarens draft.

I kvällens match har Laine en utmärkt möjlighet till att snygga till sin statistik och jag tror inte att han har några planer på att ta det lugnt.

Ungern har förlorat sina tre första matcher och från vad jag förstår har de inte varit i närheten i någon av matcherna. Att de torskade med 6 -2 mot Frankrike igår säger en hel del om deras kapacitet.

Jag lämnar in två spel:

Patrik Laine över 1.5 mål till 3.00 gånger pengarna.

Patrik Laine över 2.5 mål till 7.00 gånger pengarna.

Supertalangen får gott om speltid i numerära överlägen och mot ett lag av Ungers kaliber borde han kunna nypa till tre gånger och stärka sina aktier inför draften ytterligare.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.