Speltips | PSG mot Toulouse Franska Cupen | Tippat
Speltips

Paris Saint-Germain mot Toulouse

Fotboll, Franska Cupen
Spelmarknad:
PSG - Toulouse
Tips:
BLGM, nej
Odds:
2.00
Spelstopp:
19 January 21:00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Paris Saint-Germain ska spela i hemma i franska cupen mot Toulouse och väntas ta sig vidare enkelt. Det tror jag också och lägger pengarna på att det blir en lugn kväll för PSG-försvaret.

Du får 2.00 gånger pengarna på att båda lagen inte gör mål hos Paddy Power. Det är ett måstespel för mig. De andra spelbolagen ligger mellan 1.64 – 1.80 gånger pengarna på samma spel. Så det är bara att såsa, så att säga.

PSG har hållit nollan i 10 av sina senaste 15 hemmamatcher. Och då har man mött lag som är bra mycket bättre än vad Ligue 1’s nästjumbo Toulouse är. Franska cupen är visserligen ingenting som prioriteras av Laurent Blanc. Men man ska bara vinna den här cupen av rena farten. Ligan är säkrad och då är det väl lika bra att försöka ge sig på fler titlar. Champions League är naturligtvis prio ett och vi lär få se en del ordinarie spelare på bänken i kväll. Men det kommer ändå vara klasskillnad. PSG kommer rulla boll och kontrollera matchen hur de än ställer upp tror jag.

Sedan har man så klart den senaste matchen i färskt minne då Toulouse – PSG spelade i ligaspelet. Det var en krampaktig tillställning där Zlatan tillslut fixade trepoängaren med ett strut mitt i andra halvlek. Nu på hemmaplan tror jag att man gör en lite större ansträngning faktiskt. Man vet att man är bättre och lär göra det som behövs. Inte mer. Tror på lågt tempo där Toulouse får jaga boll. 2-0 till PSG.

Att båda lagen inte gör mål är annars alltid ett kul spel då man kan vinna trots att man har superfel. Om superskrällen är framme och Toulouse håller undan med 0-1 eller något liknande så är det så klart också välkommet. Hur som helst finner du 2.00 gånger pengarna på att båda lagen inte gör mål hos Paddy Power.

 

 

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.