Speltips | PSG mot Chelsea Champions League 16/2 | Tippat
Speltips

Paris Saint-Germain mot Chelsea

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
PSG - Chelsea
Tips:
>2.5
Odds:
2.30
Spelstopp:
16 February 20:45
Spela här!
Sänds 20:45 på Viasat Fotboll

Traditionellt sett är den första åttondelsmötet avvaktande. Förutsättningarna inför Paris Saint-Germain och Chelsea pekar dock på att de kan bli en del mål.

Den 17: e december fick José Mourinho sparken efter nederlaget mot Leicester City tre dagar tidigare. Därefter har Chelsea spelat 12 matcher och inte förlorat en enda. Sex kryss och sex vinster har man lyckats rada upp. Jag tycker att man kan kalla det för ett trendbrott. Är Chelsea samma Chelsea som förra säsongen? Nej, det är man inte. Men man är återigen ett lag som är svårbesegrat.

Nu är det dock inget dassgäng som man ska möta. Det är Paris Saint-Germain som står för motståndet. Och det är den bästa upplagan av PSG genom alla tider vi pratar om. Paris Saint-Germain kommer, om de fortsätter i samma takt som de gjort hittills i Ligue 1, spränga drömgränsen på 100 poäng på en säsong. Just nu har man en rad på 22-4-0 med 63-12 i målskillnad i ligaspelet. Ligan är i princip klar, och man har fullt fokus på CL.

Flaggar för mål

Paris Saint-Germain gjorde en av sina sämre matcher i sin senaste kamp då man spelade 0-0 mot Lille. Man kan ana att PSG-spelarna hade fokus på den här matchen. Jag tror definitivt att man kommer att höja sig ett par snäpp mot Chelsea och man vill så klart helst vinna den här matchen.

I förra årets åttondelsfinal Champions League satt man lite i skiten när man bara fick 1-1 hemma just mot Chelsea. I returen fick man sedan Zlatan utvisad efter 30 spelade minuter. Men som bekant gjorde man ett jättejobb och avancerade efter 2-2 på Stamford Bridge.

Om det här vore en Mourinho-match skulle en tråkig 0-0 match eller till och med torsk med 1-0 vara ett okej resultat och en del av planen för Chelsea. Guus Hiddink har inte samma defensiva filosofi och är inte så där extremt kalkylerande som Mourinho är. Jag tror att Guus vill spela boll mot PSG och kommer till start med ett klart mer offensivt tänk.

Jag tror inte att Chelsea kommer att kunna stå emot Paris Saint-Germains magnifika offensiv. Samtidigt kan säkert Chelsea ställa till det mot PSG och förhoppningsvis blir det en öppen historia med en del mål. Jag provar över 2,5 mål till 2.30 gånger pengarna hos Betsafe. De flesta spelbolagen ligger på omkring 2.10-2.20 på samma spel, så 2.30 känns som ett schysst lir.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.