Speltips | Paris Saint Germain mot Barcelona | Champions L
Speltips

Paris Saint Germain mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
PSG - Barca
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.77
Spelstopp:
15 April 20.45
Spela här!

Spela på X bortavinst inget spel i matchen mellan Paris Saint Germain och FC Barcelona. Betsafe ger 1.77 på X bortavinst inget spel.

Paris Saint Germain har en förmåga att höja nivån när det vankas Champions League eller annan stormatch. Det såg vi inte minst mot Chelsea senast. Men nu har man en hel del skador och avstängningar som gäckar vilket så klart stör. Det är inte bara Zlatan som är borta efter sitt röda kort mot Chelsea, utan även Marco Verratti och Serge Aurier är avstängda. Sedan har PSG Thiago Motta och David Luiz skadade. Detta är ju minst sagt nyckelspelare för PSG. Tänk om Suarez, Neymar, Iniesta, Messi och Pique var skadade och vilket förbannat liv det skulle vara om det. Nu har man så vitt jag kan se bara Dani Alves borta.

Messi och Barcelona spelade oavgjort i helgen men man kan inte säga något annat än att Barca är ett lag i bra form. Jag tror att det kan bli väldigt jobbigt för PSG i kväll med tanke på att de har så många viktiga gubbar borta. Men jag väljer ändå att inte räkna ut PSG som många andra verkar ha gjort. Man är som sagt bra på att ta sig samman och spela sin bästa fotboll när det står som mest på spel. Så jag provar att spela kryss med pengarna tillbaka på Barca-vinst till oddset 1.77. Du hittar spelet hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.