Speltips | Ottawa Senators mot Montreal Canadiens | Stanley Cup
Speltips

Ottawa Senators mot Montreal Canadiens

Hockey
Spelmarknad:
Ottawa - Montreal
Tips:
Ö 5.5
Odds:
2.25
Spelstopp:
23 April 01.05
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det ser ut som att sagan om Andrew Hammond är på väg att ta slut. Montreal har Ottawa mot repen och de behöver bara en fullträff till för knocka huvudstadslaget. Min känsla inför nattens match är att det kommer bli ganska öppet spel. Vi får 2.25 på at det blir mer än 5.5 mål i matchen och jag tror att båda lagen kommer att bjuda upp till dans så den linan bör onekligen ligga i farozonen.

Oddset kommer från comeon.com där du kan få en bonus värd 125 % av din första insättning.

Ottawa har stått emot relativt bra i den här matchserien, men det är inga tvivel om vilket som är det bättre laget. Ottawas resa till slutspel var bisarr och det var väl inte helt oväntat att de hade bränt allt krut. I nattens match så är det vinna eller försvinna som gäller och med tanke på att de spelar på hemmaplan och antagligen vill bjuda publiken på en trevlig avslutningsmatch så är det inte otroligt att de kommer att öppna upp sig. Jag tror att vi får se en underhållande hockeymatch som Ottawa vinner med 4 – 3, bara för att få sitt respass i match nummer fem.

Match nummer fem spelas 24e april och när Ottawa har åkt ut kan vi väl bara hoppas på att Pär Mårts står och väntar med eget privatjet så att han kan ta med sig Mika Zibanejad och Erik Karlsson till Hockey-Vm 2015.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.