Dagens Speltips | Österrike mot Sverige | EM-Kval 8e Sep
Speltips

Österrike mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Österrike mot Sverige
Tips:
1
Odds:
2.40
Spelstopp:
8 September 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Dagens speltips blir självklart Österrike mot Sverige. Det här är en väldigt viktig match för båda lagen och det lag som vinner bör ha bra chans på avancemang. På förhand ser det ut som att Österrike, Ryssland och Sverige kommer att göra upp om de två direktplatserna till EM. Det ser ut som att Sverige väljer att spela en 4-3-3 med Durmaz, Ibra och Zengin på topp. Det är en intressant trio som kanske kan skapa något. Tyvärr så ser mittfältet lite för svagt ut. Ni som har läst mina tidigare alster vet vad jag tycker om Kim Källström och när han bildar trio med Sebbe Larsson och Albin Ekdahl blir jag alltid skeptisk. Speciellt när det står en klasspelare som David Alaba på andra sidan. Försvaret ser lika bedrövligt ut som vanligt och jag tror inte att det här kommer att vara nära.

I mina ögon så är Österrike ett mycket bättre lag än Sverige. Vi har visserligen Zlatan, vilket kan betyda tre poäng i vilken match som helst. Men det är också det enda som vi har i landslaget. När lagen möttes i VM-kvalet så vann båda lagen sina hemmamatcher med 2 – 1 och det är väl inte helt uteslutet att det blir exakt samma resultat i det här kvalet. Personligen tycker jag dock att Sverige hade ett bättre lag i EM-kvalet och att EM i Frankrike 2016 ligger ganska långt bort för Hamréns grabbar.

Jag hoppas naturligtvis att Sverige slår Österrike idag, men jag kan inte avstå 2.40 på Österrike. Det är ett alldeles för bra odds. 1.75 hade varit rimligt om du frågar mig. Oddset kommer från Bet365.com och som vanligt måste du ställa dig frågan, Varför spelar inte jag hos världens största spelbolag?

Matchen sänds på Kanal 5 och börjar 20:45.

Bjuder dessutom på lite kuriosa inför kvällens match. IN ZLATAN WE TRUST!

 

ZLATAN

 

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.