Speltips | Oskarshamn mot Almtuna | Hockeyallsvenskan
Speltips

Oskarshamn mot Almtuna

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Oskarshamn - Almtuna
Tips:
Över 5.5 mål
Odds:
2.50
Spelstopp:
15 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Både Oskarshamn och Almtuna har presterat en del dåliga resultat på slutet och nu återfinns båda lagen under Play Off-strecket. Ikväll möts de i Be-Ge Hockey Center och frågan är om vi får ett nytt målkalas?

Spela på Hockeyallsvenskan hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Senast de här lagen möttes var i början av januari, då med Almtuna som hemmalag och den matchen slutade 7-3 till Almtuna. Faktum är att det stod 5-0 redan efter första perioden så det var en riktig rivstart vi bjöds på där och då.  Gången innan möttes de i Oskarshamn, även då vann Almtuna med 7-3 och den gången stod det 1-4 på tavlan efter första perioden.

På de fem senaste matcherna lagen emellan är det dock Oskarshamn som leder i antal vinster med 3-2 i matcher.  Nu är det ny match som väntar och båda lagen börjar på noll. Att peka ut en vinnare här känns som en tuff uppgift, men att tro på en målrik match känns desto rimligare.

Oddsen talar dock för att det ska bli målsnålt, men det tackar vi för i det här läget.
Oskarshamn presenterade ett nyförvärv häromdagen och det är ingen mindre än den forne skyttekungen Mitch Wahl som hittat tillbaka till Oskarshamn efter en kortare utflykt till först Ilves i finska SM-Liiga och sedan Västerviks IK i HockeyAllsvenskan.

Nu är han dock tillbaka i IKO där han säsongen 2015/2016 stod för 40 poäng på 52 matcher, fördelat på 27 mål och 13 assist.

Att han trycker in en puck och bidrar till ett nytt målkalas är högst troligt.
Speltipset från den här matchen blir att vi bjuds på över 5,5 mål.

Nedsläpp 19:00.

Över 5,5 mål 2,50 hos Nordicbet.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.