Dagens speltips | Örebro SK mot Malmö FF | Allsvenskan
Speltips

Örebro SK mot Malmö FF

Fotboll, Allsvenskan
Spelmarknad:
Örebro SK - Malmö FF
Tips:
Under 2.5 mål
Odds:
2.05
Spelstopp:
1 August 19:00
Spela här!

En knapp vecka kvar tills OS börjar och vi får nöja oss med allsvensk fotboll fram tills dess. Kvällen bjuder på Örebro mot Malmö och det bör bli en tät historia. Mobilbet betalar 2.05 på under 2.5 mål och det känns som ett rimligt spel.

Klicka här och få dubbla oddsbonusar hos Mobilbet!

Malmö FF gör det bra i Allsvenskan och vid en vinst idag tar de över ligaledningen från Norrköping. Malmö är ett lag som ska vara med och slåss i toppen av Allsvenskan så det är ingen som är förvånad över att de gör det bra.

Örebro gör det också bra och återfinns just nu på femteplats i tabellen. Det r lite bättre än vad många trodde inför säsongen och om de kan hålla samma poängtakt under andra halvan av säsongen har de gjort en väldigt bra insats.

Lagen har mätts en gång tidigare under säsongen och Malmö FF vann med 1 – 0. Jag tror vi får se en liknande match med ett väldigt grötigt och tufft mittfältskrig. Antingen blir det mållöst eller så vinner något av lagen med 1 – 0. Oavsett vad tror jag vi har hittat ett bra spel när vi plockar under 2.5 mål i matchen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.