Dagens speltips | Örebro SK mot Djurgårdens IF | Allsvenskan
Speltips

Örebro SK mot Djurgården

Fotboll
Spelmarknad:
Örebro - Djurgården
Tips:
2
Odds:
2.30
Spelstopp:
27 July 19.05
Spela här!

Allsvenskans näst bästa bortalag åker till Behrn Arena för att ta sig Örebro SK och mobilbet.com bjuder på ett riktigt toppodds här. Vi får 2.30 på Djurgården och med tanke på hur de har presterat på bortaplan den här säsongen känns det som ett riktigt bra odds.

Mobilbet har dessutom en riktigt bra deal där alla nya kunder får en gratis hundring att spela för. Öppna ditt konto och få din gratis hundring här.

Djurgården har spelat åtta bortamatcher och tagit 15 poäng den här säsongen. Det är bara IFK Göteborg som har fler bortapoäng än Djurgården men stockholmarna är riktigt starka när de spelar ute i landet. Nu möter de Örebro, som har en väldigt svag säsong. De ligger näst sist och det spelet har inte klaffat alls. Oddset vi får betyder att Djurgården behöver ha ungefär 45 % chans på alla tre poäng här och det borde de definitivt ha. Djurgården bör kunna kontrollera matchen trots att bortaplan och känslan är att det bästa laget vinner här väldigt ofta.

Det blir extra intressant att följa Seon-Min Moon som är klar för spel i kvällens match. Sydkoreanen är tänkt som ersättare till långtidsskadade Haris Radetinac och tränaren Per Olsson verkar nöjd med sitt nyförvärv. Per Olsson pratade med dif.se och hade följande att säga:

– Moon är en jätteduktig spelare i en-mot-en-situationer och väldigt skicklig i genombrottsspelet. Han har inte haft så mycket tid på sig att lära sig alla saker i vårt spel men han kommer att tillföra väldigt mycket till laget. Även om vi kommer att sakna Haris egenskaper så kommer Moon att tillföra nya delar i spelet med sina speciella egenskaper, konstaterar Pelle som ligger lågt med vilken roll Moon får på måndag.
– Han är i alla fall aktuell för truppen, om han startar eller inte får vi se.

Matchen börjar 19:05 och ni ser den på Csports eller TV4 Play Sport Premium.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.