Örebro SK - Hammarby IF -
Speltips

Örebro SK – Hammarby IF

Fotboll
Spelmarknad:
Örebro - Hammarby
Tips:
Ö2.5 mål
Odds:
1.75
Spelstopp:
21 August 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Jag var och såg lagen spela på Tele2 senast – den matchen slutade 3-1 till Bajen och jag skulle inte bli förvånad om det blev många mål även den här gången…

Det brukar bli riktigt roliga publikmatcher när de här lagen drabbar samman. Öppet spel och många mål är inte ovanligt, tvärtom. På de sju senaste mötena (varav två träningsmatcher iofs)  har det gjorts helt sjuka 3,7 mål i snitt. Båda lagen har gjort mål i samtliga dessa matcher.

Så att spana in målspel idag känns ganska så logiskt. Båda lagen har hyfsat långt ned till jumbolagen och jag tror att man tittar uppåt i tabellen då det fortfarande finns bra chanser att klättra många placeringar. Full fart framåt och jakt på tre poäng för båda gängen alltså!

Bajens nya anfallsvapnen Tankovic och Svendsen hoppade in mot ÖFK senast och båda gjorde mål när Hammarby slog Akropolis i veckans cup-match. Dessutom är anfallarna Pa Dibba och Björn Paulsen tillbaka efter avstängningar. Konkurrensen på anfallssidan är såklart positiv och man måste leverera om jag ska behålla sin plats i elvan.

ÖSK både smäller in och tappar in många bollar på Behrn arena. Man har gjort 13 mål på de fyra senaste hemmamatcherna, men också släppt in flest hemmamål av samtliga lag i allsvenskan (15).

Jag testar Ö2.5 mål till 1.75 på NordicBet där jag hittar bäst odds. Skaffa konto + bonus här.

Annat som går att lira är Ö1.5 mål på ÖSK till spännande 2.05 eller mer blygsamma BTTS till 1.60.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.