Speltips | Örebro mot Luleå | SHL
Speltips

Örebro mot Luleå

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Örebro - Luleå
Tips:
Under 4.5 mål
Odds:
1.96
Spelstopp:
16 February 19:00
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Två lag som inte levt upp till förväntningarna den här säsongen möts i Coop Norrbotten Arena där Luleå tar sig an Örebro och här luktar det målsnålt lång väg…

Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor hos Unibet här!

Luleå är inför kvällens match parkerade på en play in-plats då de har lagt vantarna på en niondeplats i tabellen efter 42 omgångar.
De är dock jagade av först och främst Djurgården, men även gästande Örebro har chansen att rädda säsongen genom att klättra ett par steg för att nå play in.

Örebro är just nu på en tolfte plats med 49 inspelade poäng och även de står på 42 matcher. På bortais har det gått trögt. Tio förluster, sex oavgjorda och fyra trepoängare är deras facit efter 20 bortamatcher och ikväll ska de alltså ta sig an Luleå uppe i Norrbotten.

Det som talar för Örebro är att Luleås form är allt annat än bra. Fyra raka förluster inbringar inget starkt självförtroende och i omstarten i tisdags fick de inte hål på LHC utan föll då med 2-0. Luleå hemma är inte så bra som de har varit heller. De har sex vinter, sju oavgjorda och sju förluster på hemmais så här långt med en målskillnad på 50-51.
Senast de vann på hemmais var i slutet av januari, då mot Växjö med 4-3 efter ett straffavgörande.

Mot Örebro har det sett till de två senaste matcherna inte blivit så målrika tillställningar då de två senaste matcherna lagen emellan har slutat 2-1 Örebro, i Örebro och 2-0 Luleå, i Luleå.

Med tanke på lagens tabellpositioner och att Örebro vill klättra medan Luleå inte vill förlora utan snarare öka försprånget så tror jag att vi kommer få se en ny målsnål match mellan de här lagen i kväll.

Under 4,5 mål ordinarie speltid är mitt speltips och det står just nu i 1,96.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.