Speltips | Örebro mot HV71 | SHL 2014/15
Speltips

Örebro mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Örebro - Hv71
Tips:
1
Odds:
2.33
Spelstopp:
12 February 19.00
Spela här!

SHL går in i slutskedet av ligaspelet och tabellen är ett riktigt getingbo (ja, bortsett från Skellefteå. De ligger på en solstol på Bahamas och sippar rom medan resten av lagen slåss är mitt uppe i ett fullskaligt inbördeskrig). Kvällens mest intressant match är den mellan Örebro och HV71 i Behrn Arena. Vinner Örebro så klättrar de två placeringar och passerar HV71, så det kan vara hemmafördel i kvartsfinalen som står på spel här.

Med tanke på hur HV71 har sett ut i deras två matcher den här veckan så måste vi gå på hemmavinst här. Betsafe betalar 2.33 på hemmavinsten här och det känns spelvärt.

HV71 hade ett dubbelmöte mot Frölunda tidigare i veckan och förlorade sammanlagt med 9 – 1. De gjorde två godkända förstaperioder men utöver det såg det bedrövligt ut. Laget dra med skador på flera nyckelspelare och vi väntar fortfarande på besked om huruvida Eric Christensen blir avstängd för sin spearing senast. Nu möter de örebro som har en stekhet målskytt i Martin Johansson och ligans bästa målvakt i Julius Hudacek. Det här kommer att bli en tuff och tät match men med tanke på hur HV71 har spelat den senaste tiden så måste vi testa 2.33 på hemmalaget här.

Vill ni ta rygg på spelet besöker ni betsafe.com.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.