Speltips | Olympiakos mot Malmö FF | Champions League
Speltips

Olympiakos mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Olympiakos - Malmö FF
Tips:
X2
Odds:
3.30
Spelstopp:
9 December 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Champions Leagues gruppspel avslutas idag och Malmö FF gör sin sista match i turneringen när de drar till Grekland för att ta sig an Olympiakos. Jag har blivit positivt överraskad av Malmö FF i Champions League och tycker att de gjorde bra insatser mot både Juventus och Atletico Madrid. Även om de inte har något att spela för så tycker jag nog att det finns en hel del värde i att spela X2 här till finfina 3.30. Det är Unibet som har oddset och om ni vill rygga så öppnar ni ert konto här.

Olympiakos har fortfarande en teoretisk chans på att ta sig vidare från gruppen. Det förutsätter dock att Atletico Madrid slår Juventus i Italien. Det förutsätter också att plockat in 8 mål på Juventus. Det händer alltså inte. Jag har svårt att se hur Olympiakos ska kunna komma fullt motiverade till den här matchen. Jag har mycket större förtroende för Malmös tävlingsskalle än vad jag har för Olympiakos.

Om jag inte har räknat helt fel så är det här Malmös sista match för säsongen och jag har en känsla av att de vill avsluta på ett snyggt sätt. Att avsluta sin fina säsong med en vinst på bortaplan i Champions League vore stort. Det skulle verkligen vara grädden på det berömda moset för Åge Hareides grabbar. Jag tror vi får se en rejäl insats från Malmö och en mindre intressant insats från Olympiakos som resulterar i åtminstone en poäng till Sverige oftare än inte.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.