Speltips | Olympiakos mot Atletico Madrid 16/10 Champions L
Speltips

Olympiakos mot Atletico Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Olympiakos - Atletico
Tips:
2
Odds:
1.97
Spelstopp:
16 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jag kommer att spela raka tvåan i matchen mellan Olympiakos mot Atletico Madrid. Du får 1.97 på bortavinst hos Unibet.

Jag såg derbyt i helgen och blev återigen imponerad av Atletico. Mina spel på Atletico förra säsongen gav mig i särklass bäst utdelning om kikar på lag för lag som jag bettade på. De gick som tåget i ligan och i cuperna.

Folk i Madrid blev nervösa när man var tvungen att släppa tillbaka Thibaut Courtois till Chelsea och även sälja sin skyttekung Diego Costa till samma lag. Dessa båda herrar kommer att vara saknade. Men jag tror fan att Atletico kommer att slåss om titeln i år igen. Jag tänker inte säga att Atletico har större chanser att vinna ligan än vad Barca har, eller vad Real Madrid har för den delen. Så som jag ser det är det ganska jämnt. Och om du håller med mig om det så måste även du tycka att det är väldigt skeva odds just nu:

Odds på bärgad ligatitel hos Unibet
Barcelona 1.75
Real Madrid 2.50
Atletico Madrid 10.00 (!)

Atletico är fortfarande ett fantastiskt bra lag även fast Courtois och Costa inte är med i truppen. Juanfran, Godín och Miranda är förbannat bra. Arda Turan och Koke är två andra favoriter. Får Arda Turan vara frisk nu och om Mario Madzukic kan göra 20+ mål den här säsongen, ja då blir Atletico definitivt ett lag att räkna med ända till slutet. Anledningen till att jag gör den här utläggningen är att många verkar se Atletico som en one hit wonder. Oddsen speglar detta, inte bara i titelracet som helhet, utan även i matcher som ikväll mot Olympiakos. Mitt tips är att syna Atletico ordentligt och hålla sig framme innan spelbolagen friserar ner oddsen när folk insett att de fortfarande är väldigt bra.

arda_turanDu är så viktig för Atlético den här säsongen Arda Turan. 

Jag har inte stenkollen på Olympiakos, men de är betydligt svagare än Atletico. Olympiakos har på sina 25 senaste matcher (inklusive pre season) vunnit 12, spelat lika 4 och förlorat 9. Atletico Madrid har på sina 25 senaste vunnit 14, spelat lika 7 och förlorat 3 vara två av förlusterna var på straffar respektive övertid (CL-finalen mot Real Madrid).

Jag tror att Atletico minst vinner borta mot Olympiakos 60 % av gångerna. Runt 25 % oavgjort och 15 % seger för Olympiakos. Spelar alltså på bortavinst till 1.97 hos Unibet.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.