Speltips | Oklahoma City Thunder mot Dallas Mavericks NBA
Speltips

Oklahoma City Thunder mot Dallas Mavericks

Basket
Spelmarknad:
Thunder - Mavs
Tips:
Mavs +3.5
Odds:
1.86
Spelstopp:
2 April 02.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på Mavs +3.5 till 1.86 gånger pengarna hos Unibet i deras match mot Oklahoma City Thunder.

Oklahoma City Thunder fortsätter att kämpa på för att nå playoff och de börjar närma sig sjundeplacerade Dallas Mavericks. Idag tar man också emot Dallas Mavericks på sin hemmaplan, Chesapeake Energy Arena.

Detta är en väldigt viktig match. Dallas Mavericks behöver vinna nu efter att ha förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Sju av de senaste åtta bortamatcherna har slutat med förlust. Man står fortfarande utan Monta Ellis efter att han åkte på en vadskada vilket inte är bra alls.

Oklahoma City Thunder är i bättre form och har vunnit fem av sina sju senaste. Tråkigast för Oklahoma City Thunder-fans är så klart att Kevin Durant är borta efter sin fotskada. Han kommer vara borta mellan fyra till sex månader enligt uppgifter. Han missar alltså resten av säsongen.

Jag tror att det här en tight match och att knappa favoritskapet ligger på Oklahoma City Thunder. Men jag ser det här som lite av en måstematch för Mavs och att vi kan få se ett rejält taggat lag. Några poäng till så har också den store tysken passerat milstolpen på 28 000 poäng. Men istället för att backa Mavs rakt av provar jag handikappsspelet Mavs +3.5 som du får 1.86 gånger pengarna på hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.