Speltips | Novak Djokovic mot Rafae Nadal | Franska Öppna
Speltips

Novak Djokovic mot Rafael Nadal

Tennis
Spelmarknad:
Djokovic - Nadal
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
3 June 15.30
Spela här!

I dag bjuds vi på vad många beskriver som den moraliska finalen av Franska Öppna. Världens bästa tennisspelare, Novak Djokovic ställs mot gruskungen från Manacur, Rafael Nadal och det mesta lutar väl åt att vinnaren av den här matchen får lyfta bucklan senare i veckan.

Rafael Nadal har visserligen sin sämsta grussäsong på väldigt länge och Novak Djokovic har dominerat merparten av sitt motstånd det här året. Men hur ska vi kunna säga nej till 2.95 på Rafael Nadal? Det är Redbet som bjuder på det fina oddset och även om Jokern bör vara favorit så tror jag att Rafa har åtminstone 35 % vinstchans.

Rygga spelet hos Redbet här.

Novak Djokovic har 149 veckor som världsetta nu och det finns stora frågetecken kring hur Rafael Nadals kropp klarar av hans påfrestande spelstil och spelschema. Nadal har själv pratat om att det här är hans tuffaste kvartsfinalmotståndare i Franska Öppna någonsin men vi får inte glömma att spanjoren har 9 titlar och det bara är Robin Söderling som har listat ut hur man slår Rafa på gruset i Frankrike.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.