Speltips | Novak Djokovic mot Kei Nishikori Australian Open | Tippat
Speltips

Novak Djokovic mot Kei Nishikori

Tennis, Australian Open
Spelmarknad:
Novak Djokovic - Kei Nishikori
Tips:
>3.5 set
Odds:
2.00
Spelstopp:
26 January 01:00
Spela här!
Ingen sportbonus
Sänds på Eurosport 2 klockan 01:00

Alltid trevligt med Australian Open och bra underhållning väntas när Novak Djokovic spelar mot Kei Nishikori.

Jag tänker spela tennis idag. Eller jag ska inte spela själv. Men Novak Djokovic och Kei Nishikori ska. Som man kan ana är Djokovic en mycket tung favorit. Och även fast jag har ett gott öga till Nishikori och vet att han är kapabel till att skrälla så känns det snudd på dumt att betta mot Djokovic här. Nishikori kommer ställa till det lite för Djokovic med sin kreativitet, men kommer in komma hela vägen. Djokovic har fyra raka vinster mot japanen. Totalt har de mötts sju gånger och Djokovic har 5-2 i sin favör. Intressant nog har bägge av Nishikoris segrar varit på hard court.

Novak Djokovic spelade en femsetare mot Gilles Simon senast. Han var inte särskilt övertygande men tog sig efter mycket om och men vidare. Simon ska ha all cred för att han pushade Djokovic, men världsettans stora fiende i den matchen var ingen annan än han själv. Han har inte råd med samma slarv mot Nishikori. Men det behöver ingen upplysa honom om.

Djokovic kommer vinna den här matchen, men får slita lite för det. Tror 2.0 gånger pengarna på över 3.5 set är schysst. Odds från Bet 365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.