Dagens Speltips | Norrby mot GAIS | 4e september
Speltips

Norrby mot GAIS

Fotboll
Spelmarknad:
Norrby - GAIS
Tips:
Över 3 mål
Odds:
1.72
Spelstopp:
4 September 19.00
Spela här!

GAIS åker till Borås för att möta Norrby i Svenska cupen och det mesta talar för att det ska bli en målrik historia. GAIS har en tung säsong i Superettan och spelade senast i Tisdags. Då lyckades laget gneta till sig en pinne mot Syrianska.  Det täta spelschemat bör betyda att GAIS luftar en näve spelare som vanligtvis sitter på bänken. Norrby har som uttalad filosofi att blåsa på framåt och bjuda på underhållning när de spelar och jag ser ingen anledningen till att de skulle frångå det tankesättet bara för att de möter ett lag från Superettan.

Även om GAIS är befogade favoriter så är oddset alldeles för lågt. Norrby har ett par vassa spelare och skillnaden på ettan och superettan är inte astronomisk. Kolla bara på Sirius som var nykomlingar i superettan. Min kkänsla är att Norrby blåser på och att de gör ett eller ett par mål. Det bör öppna för överspel. Jag spelar att det blir över 3 mål i matchen till 1.74 hos Pinnacle. Skulle det bli exakt tre mål så får vi tillbaka insatsen.

Jag lägger dessutom ett spel på att Norrby vinner matchen till 5.2. Även det oddset kommer från Pinnacle och jag lägger det framförallt för att den här pappskallen håller på GAIS. Och om jag kan profitera på hans olycka blir jag väldigt glad.

hhgais

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.