Norrby - Helsingborg -
Speltips

Norrby – Helsingborg

Fotboll
Spelmarknad:
Norrby - Helsingborg
Tips:
Vinnare: Helsingborg
Odds:
1.95
Spelstopp:
5 August 16.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Det känns som Hif gjorde två riktigt fina värvningar i Pär Hansson och Johan Persson under sommaren. De har tillfört mycket rutin, energi och stabilitet. Höstsäsongen har börjat på bästa sätt och jag tror att ännu en trepoängare trillar in nu.

Nykomlingen Norrby har stundtals spelat underhållande fotboll, framförallt hemma på Borås Arena. Men man har svårt mot de riktigt bra lagen, och nu får man det riktigt tufft mot ett lite av pånyttfött Hif som det doftar lite allsvenskt om igen.

Hif-tränaren Per-Ola Ljung till Helsingborgs Dagblad: “De har en rakhet och ett direkt anfallsspel som är svårt att hantera. Det kommer krävas att vi fortsätter jobba med strukturerna i vårt spel och det kommer krävas en topprestation av oss, det är vi medvetna om. Men vi är också trygga i känslan av att vi har alla möjligheter att ta poäng om vi gör en topprestation”.

Norrby har en riktigt tung avstängning i mittfältaren Nicklas Savolainen (8 mål). Dessutom dras anfallaren Adam Ståhl med skadebekymmer – han leder assistligan i hela superettan med 7 assist. Även mittfältaren Patrik Pettersen är ett frågetecken. Tillsammans har dessa tre herrar gjort 13 av Norrbys totalt 20 mål. Jesper Lange skadade sig senast för Helsingborg och är borta resten av säsongen, vilket förstås inte hjälper Hif då han gjort flest mål för laget (7).

Till 1.95 kan jag inte låta bli att testa den raka tvåan. Det beror ju lite på hur Norrbys startelva ser ut, men just nu lockar oddset ivarjefall. Spelas på Bet365 denna gång.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.