Speltips | Norge mot Italien | EM-Kval 9e september
Speltips

Norge mot Italien

Fotboll
Spelmarknad:
Norge - Italien
Tips:
U 2.5
Odds:
1.53
Spelstopp:
9 September 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Sverige gjorde en klart godkänd insats mot Österrike igår. En poäng var mer än vad jag hade förväntat mig och det fanns en hel del ljusglimtar i det svenska laget. Men det var igår och i kväll flyttar vi fokus till vårt grannland, Norge, som inleder sitt kval mot Italien. Italien leds numer av den förre mittfältsgeneralen, Antonio Conte, som tog över rodret från Cesare Prandelli efter VM. Conte kommer att försöka spela in ett par nya namn i elvan som ska till Frankrike om två år, vilket kan betyda att de är lite trögstartade här i kvalet.

Även om Italien är ett klart bättre lag än Norge så känns det här som en match där det kan skrälla lite. Norge är som vanligt disciplinerade och taktiskt stabila. De kommer inte att ge Italien några onödiga ytor och om Italien inte får utdelning tidigt så kan det bli bekymmersamt i det italienska lägret. Italien saknar dessutom Giorgio Chiellini, som är borta med en vadskada.

Italien är naturligtvis favoriter här och jag klandrar ingen som spelar dem till 1.80 hos Bet365. Tänk dock på att de ha haft lite bekymmer på bortaplan i tidigare kvalmatcher. Personligen så föredrar jag under 2.5 mål till 1.53 hos samma bolag. Det här känns som en tillknäppt historia och jag skulle säga att 0-0, 1-0 och 0-1 är tre ganska troliga resultat.

Matchen börjar 20:45 och sänds på Kanal 9. Ska du kollapå matchen och vill lägga ett livespel så rekommenderar vi Bet365. De är världens största spelbolag och har ett bra spelutbud på samtliga matcher i EM-kvalet.
bet365

Vet ni vem som mer rekommenderar Bet365.com? Den här killen:
BET365MANNEN

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.