Speltips | Nordea Masters 2015 | Golf
Speltips

Nordea Masters 2015

Golf
Spelmarknad:
Nordea Masters
Tips:
Pepperell
Odds:
17.00
Spelstopp:
4 June 09.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Nordea Masters drog igång tidigt idag på morgonen mend et finns fortfarande marknader för vinnarspel öppna. Jag kan villigt erkänna att jag ligger snäppet bakom Göran Zachrisson när det kommer till golfkunskap. Min egen karriär avslutades med 20 i hcp och en avslagen järnåtta. Trots detta så är det en väldigt trevligt tv-sport som gör sig lika bra när man sitter med en öl på en sportbar som när man ligger och kallssvettas dagen efter att den där ölen blev till 15 öl, en handfull stadiga Gin & Tonic och fyra jägerbombs på den lokala hårdrocksbaren. Ännu bättre blir det naturligtvis om man har lite spel igång!

Jag brukar föredra bet365.com när det kommer till golfbetting. De har ett bra utbud och man kan ofta lämna in vinnarspel via deras livebetting ganska långt in i tävlingarna. Tittar vi på hur oddsen liggr just nu är Henrik Stenson storfavorit till vinsten. Vi får 6.00 gånger pengarna på Stenson medan närmsta utmanare betalar 17.00 gånger insatsen.

Bakom Stenson hittar vi britten Eddie Pepperell som betalar 17.00 gånger pengarna. Pepperell har inlett med tre birdies på de nio första och spelet ser bra ut. Jag lägger en liten slant på honom.

Inför Nordea så fick jag ett tips om att Tongchai Jaidee kunde utmana. Hans står i nitton gånger just nu och det är värt en slant. Thailändarna har inlett svajigt med både eagles och bogeys men med lite stabilitet under de kommande dagarna blir han giftig. Han har dessutom ett vasst namn vilket alltid är kul.

Besök bet365.com och lämna in dina egna vinnarspel här.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.