Nice - Lazio -
Speltips

Nice – Lazio

Fotboll
Spelmarknad:
Nice - Lazio
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.70
Spelstopp:
19 October 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Europa League går inte direkt att klaga på heller när det är sådana här härliga matcher! Upplagt för målkalas när Nice och Lazio drabbar samman?

Båda lagen har full pott efter två omgångar och ligger tryggt med sex poäng var. Jag kan tänka mig att något av lagen skulle vara direkt missnöjt med oavgjort här, även fast en seger i stort sett säkerställer avancemang till slutspel.

Imponerande start på säsongen av Lazio som i senaste ligamatchen slog självaste Juventus, på bortaplan! Riktigt starkt och man ligger nu trea i Serie A. Visst är ligan viktigare än Europa League, men jag kan inte tänka mig att man skulle tacka nej till en Europatitel direkt. 🙂

Lazio är starkt borta, men har för vana att släppa in mål. På Lazios nio senaste ligamatcher på bortaplan så har båda lagen gjort mål i åtta av fallen. På de sju senaste bortamatcherna i Europa League så har sex stycken slutat med att båda lagen gör mål…

På de 16 senaste hemmamatcherna för Nice så har man nollats endast två gånger – bl a av Milan i årets CL-kval. Jag tror att båda målen gör mål ikväll.

BTTS finns till 1.70 på Bet365. Rygga? Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.