Dagens Speltips | Newcastle United mot Manchester United |
Speltips

Newcastle United mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Newcastle - Man Utd
Tips:
Man Utd -1.5
Odds:
3.60
Spelstopp:
4 March 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Manchester United åker norrut för att ta sig an skatorna från Newcastle och jag har en känsla av att bortalaget har en väldigt bra chans här. Vi får 3.60 på att de vinner med åtminstone 2 mål och det känns klart spelvärt med tanke på hur Newcastle har sett ut den här säsongen.

Oddset kommer från Unibet och om du vill ta rygg och hämta en bonus värd 1200 spänn klickar du här.

Efter en ganska tung start i ligan så har Manchester United verkligen fått upp ångan och det ser ut som att det inte kommer ha några större problem med att nå Champions League. De gör relativt mycket mål och nu möter de ett Newcastle som har släppt in lika många ål som Leicester. Leicester ligger sist, vilket vittnar en hel del om försvarsmuren på St James Park.

Senast lagen möttes i ligan vann Manchester med 3 – 1, efter att Newcastle reducerat i 87e på straff och jag tror nog att vi kan få se ett liknande resultat här. Newcastle har svårt mot de lag som är uppenbart bättre än vad de själva är och just nu tillhör manchester United verkligen de lagen. Newcastle vill gå framåt och det kommer att straffa sig idag när manchester United vinner med 3 – 0.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.