Speltips | Newcastle mot West Ham | Premier League
Speltips

Newcastle mot West Ham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Newcastle - West Ham
Tips:
2
Odds:
2.90
Spelstopp:
16 January 16:00
Spela här!

Newcastle tar emot West Ham och jag kan inte förstå hur hemmalaget är favoriter här. Betsafe betalar 2.90 på West Ham och jag är väldigt bekväm i att testa det oddset.

Spela på Premier League med 1000 kr extra hos Betsafe här!

West Ham går väldigt bra den här säsongen. De är anförda av mittfältsgeneralen Dimitri Payet. Fransmannen skapar det mesta framåt och jag ser inte riktigt hur Newcastle ska kunna stå emot West Ham i nittio minuter.

Newcastle är raka motsatsen till West Ham. De har varit extremt dåliga och även av värvningen av Jonjo Shelvey är bra tror jag inte att det räcker för att undvika degradering. Och frågan är om det inte är det som fansen ska hoppas. Spel i The Championship skulle betyda en rejäl kostnad för Mike Ashley och jag är tveksam till att dåren från Burnham vill behålla klubben om de flyttas ner till andradivisionen.

En snabb titt på statistiken berättar att West Ham har varit mycket bättre än Newcastle den här säsongen. De här två bilderna visar lagens prestation och deras förmåga att skapa målchanser. Båda bilderna kommer från Squawka som är en webbplats som alla fotbollsintresserade borde kolla in.

Screen Shot 2016-01-15 at 13.07.41 Screen Shot 2016-01-15 at 13.06.59

Som ni ser är West Ham klart bättre i de flesta kategorierna och även om bortaplan kan ställa till det tror jag inte att vi behöver akta oss för att spela West Ham till 2.90.

Skadeläget i Newcastle och West Ham

Bilderna nedan kommer från skadekollen.se och visar hur skadeläget i de båda trupperna ser ut:

Screen Shot 2016-01-15 at 13.13.25 Screen Shot 2016-01-15 at 13.13.12

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.