Speltips | Newcastle mot Manchester United 4/2 Premier L
Speltips

Newcastle mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Newcastle - Man U
Tips:
<2.5
Odds:
1.75
Spelstopp:
4 March 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att det blir under 2,5 mål i matchen mellan Newcastle och Manchester United till 1.75 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Manchester United spelade bättre mot Sunderland än vad de gjort på flera matcher dessförinnan. Smalling och Evans skötte sig bättre än vad jag trodde de var kapabla till. Smalling visar lite pondus och går upp och nickar bort uppspel och verkade inte längre skitskraj när han hade bollen. Evans slipper skamvrån han också. Det funkade helt okej med Valencia-Smalling-Evans-Rojo. Det var dock mot ett Sunderland som inte hade alltför många offensiva intentioner. Luke Shaw fick nöta bänk efter sin usla match mot Swansea och hans oförmåga att hitta rätt i markeringen. Det sägs att han var skadad men han kan lika gärna ha bänkats med tanke på hur han såg ut. Om jag fick bestämma så skulle jag spela samma backlinje ikväll igen. Men nu är det LVG som bestämmer och då kan vi få se vad som helst.

Herrera och Blind lär spela på mitten igen. De gjorde ett bra jobb. Angel di Maria är helt under isen men han måste spela. Di Maria kommer att få tid på sig att hitta rätt och det ska han ha. I min mening är förmodligen Ashley Young som är United största offensiva hot näst efter Rooney. Young lider inte av di Marias låga självförtroende och han utmanar friskt. Robin van Persie är på Manchester Uniteds skadelista och kommer vara borta tills början av april vilket innebär att Falcao kommer spela. Han är riktigt iskall den mannen.

Newcastle har jag inte kommenterat, men det är inget harmoniskt gäng i dagsläget. Carver leder Newcastle till slutet av säsongen och ambitionen lär väl vara att inte göra bort sig så man slipper kämpa för att hålla sig borta från nedflyttnings-zonen. Slutar man i mitten av tabellen är det okej och så får man sikta på en bättre säsong nästa år.

Jag tror liksom förra United-matchen att det kommer se krampaktigt ut. United lär hålla en del i bollen men kommer ha det lika svårt “som vanligt” att komma till heta chanser. Och om de väl kommer så snubblar Falcao på sina skosnören. Newcastle lägger sig defensivt med sina rutinerade grabbar i backlinjen och är nöjda med en poäng. Tipset är att det blir målsnålt och jag spelar på under 2.5 mål i matchen till 1.75 gånger pengarna hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.