Speltips| Newcastle mot Manchester United | Tippat
Speltips

Newcastle mot Manchester United

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Newcastle - Man Utd
Tips:
Man Utd håller nollan
Odds:
2.25
Spelstopp:
12 January 20:45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Newcastle i bedrövlig form ska ta emot ett Manchester United med ett lika bedrövligt spel. Det kan nog bli knapert med underhållning men ändå gott om spelvärde.

Det är samma sak hela tiden med Manchester United. Tråkigt sidledsspel som gör att man till och med har desperat svårt att vinna mot ett mittenlag i League One. Paul Scholes sa det bäst i eftersnacket efter FA-cupmatchen mellan Man United och Sheffield United:

“Jag skulle ha huvudet sänkt ned i mina händer. Jag tror jag skulle vara deprimerad. Det skulle ta mig 3-4 dagar att komma över en sån här prestation.”

Paul Scholes utvecklar sedan och sätter ord på exakt det många andra tycker. Han säger att Marouane Fellaini köptes för att han är bra på att ta ned bollar och göra oreda i boxen men att han nu används som central spelfördelande mittfältare – en uppgift som han aldrig kommer klara. Scholes säger sedan att han inte vet vad Herrera har för position och att inte van Gaal vet det heller. Han säger att Juan Mata är fast på högerkanten och är alldeles för långsam för att spela där. Och så Martial. Är han en left winger eller är han centerforward? Det är exakt det här som tusentals fans verkar vara överens om. Det låter lite bättre och lite högre när en frustrerad Paul Scholes ryter till bara.

Det har gått lång för lång tid för att jag ska tro på en förändring. Det är så här van Gaal vill spela. Nu ska Manchester Untied möta ett Newcastle som har fyra raka torsk i bagaget där samtliga varit förluster med 1-0. Det skulle varit en enkel seger för några år sedan. Men allt talar för att det blir samma sak igen. Bollinnehav för Manchester United, pensionärstempo i passningsspelet och väldigt få målchanser. Kanske bärgar man sina tre poäng. Men jag spelar hellre på att United håller nollan. Försvaret är den enda lagdelen som ser bra ut. Lägg till att Newcastle har inte gjort mål på de senaste 412 spelminuterna. Jag spelar på att Manchester United håller nollan till 2.25 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.