Newcastle – Aston Villa -
Speltips

Newcastle – Aston Villa

Fotboll, The Championship
Spelmarknad:
Newcastle – Aston Villa
Tips:
Newcastle att vinna
Odds:
1,54
Spelstopp:
20 February 21:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
TV3 Sport

Två lag i helt olika världar möts på St James’ Park ikväll när Newcastle tar emot Aston Villa. Gästerna slåss för att undvika att bli allt för inblandade i bottenstriden medan hemmalaget är ute efter att återta serieledningen i The Championship.

Spela på The Championship hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Det börjar närma sig slutskedet av säsongen i den engelska ligafotbollen och när Newcastle ikväll tar emot Aston Villa hemma på St James’ Park så äre ute efter säsongens elfte seger på hemmaplan och med hjälp av den återta serieledningen i The Championship.
Newcastle är ett bra hemmalag som har ett målsnitt på över två mål per match på St James’ Park den här säsongen.

Gästerna från Birmingham är inte något att hurra över sett till säsongens prestationer så här långt. På bortaplan har de förlorat nio gånger på 16 försök, spelat oavgjort fem samt plockat två ynka vinster.
Newcastle på bortaplan är ingen enkel uppgift så om de får med sig några poäng från den här matchen ikväll så får det betraktas som en skräll.

Tycker inte att det finns så mycket som talar för något annat än hemmaseger så att spela den raka ettan här till ett hyggligt odds på 1,54 känns tryggt.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.