Dagens speltips | New York Rangers mot Washington Capitals |
Speltips

New York Rangers mot Washington Capitals

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Capitals
Tips:
2 ML
Odds:
2.50
Spelstopp:
14 May 01.35
Spela här!

Det är dags för den sjunde matchen mellan New York Rangers och Washington Capitals. Henrik Lundqvist har varit makalöst bra i den upphämtning som Rangers har stått för och nu har han chansen att ta laget till sin andra raka konferensfinal.

Spelbolagen verkar ganska eniga om att det är Rangers som avancerar i natt, men med tanke på hur oddsen ligger så tror jag att vi måste plocka Capitals. Vi får 2.50 på att Capitals går vidare och jag tror inte att de har mindre än 45 % chans på vinst här. Oddset kommer från betsafe.com och nya spelare kan få en riktigt grym bonus.

Washington kopplade greppet om den här matchserien ganska snabbt och om jag inte minns helt fel hade huvudstadslaget 3 – 1 i matcher. Sedan dess har Henke Lundqvist spikat igen och Rangers har sett ut som ett mästarlag. De har ett imponerande powerplay och om Capitals ska ha en bra chans så behöver de hålla sig bort från botbänken. Capitals måste lite på sin offensiv i nattens match. De måste våga driva matchen och utmana Rangers försvar. Rimligen så bör även Barry Trotz förstå det här och jag skulle bli ytterst förvånad om han inte låter Bäckström, Ovetjkin och Kuznetsov köra på som de själva vill. Gör de det här samtidigt som Joel Ward och resten av komplementsanfallarna sätter tuff på press på Rangers kan vi få se en skräll här.

Matchen börjar vid 01.30 i natt och sänds hos Viasat.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.