Dagens speltips | Rangers mot Lightning | Stanley Cup
Speltips

New York Rangers mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Lightning
Tips:
2
Odds:
3.00
Spelstopp:
19 May 02.05
Spela här!

Det är dags för match nummer två mellan New York Rangers och Tampa Bay Lightning. Rangers vann den första men jag tror att Tampa Bay kommer att rycka upp sig, och de bör ha en väldigt bra chans i natt. Vi får 3 gånger insatsen på att Tampa Bay Lightning vinner under ordinarie tid och det är utan tvekan spelvärt.

Oddset ovan kommer från Mobilbet och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för? Kolla in Mobilbet här.

New York Rangers var riktigt bra i första matchen. De tvingade fram många misstag från Tampa, dominerade skottstatistiken och de har världens bästa målvakt i kassen. Jag tror dock att Tampa Bay kommer ut som ett annat lag i den här matchen. De inser vikten av att hålla pucken inom lagget och de kommer att göra allt för att minimera sina misstag. Om de får spelet att stämma så har Tampa det som krävs för att bryta ner Rangers försvar och även om Henke Lundqvist är en väldigt duktig hockeymålvakt så är det svårt att stå emot när Steven Stamkos, Tyler Johnson och Nikita Kucherov kommer i full fart.

För att 3.00 ska vara spelvärt så behöver Tampa ha ungefär 35 % vinstchans. Jag skulle sätta den siffran närmare 45 % och testar gladeligen 3 gånger insatsen.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.