Dagens Speltips | New York Rangers mot St Louis Blues | NHL
Speltips

New York Rangers mot St Louis Blues

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Blues
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
4 November 01.00
Spela här!

Dagens speltips kommer från Madison Square Garden där St Louis Blues är på besök. Jag tror ganska mycket på St Louis Blues och spelar bortavinsten till finfina 2.50 gånger pengarna. Jag spelar hos Betsafe som är ett av de bästa lagen när det kommer till NHL. Som ny kund hos Betsafe kan du dessutom dra nytta av ett par fördelaktiga bonusar. Du kan bland annat få 3000 kronor och 50 free spins om du gillar casinospel. Läs mer på betsafe.com.

St Louis Blus har visat en riktigt bra form den senaste tiden. De har fyra raka vinster och laget har imponerat oerhört i defensiven. De släpper bara in 1.9 mål per match och med tanke på deras backuppsättning är det föga förvånande. Blues har ett av ligans bösta försvar och ‘r ett av de lag som kan bli en riktigt överraskning i slutspelet. Nu möter de New York Rangers som har tagit poäng i fem av lagets sex senaste matcher. Rangers har släppt in mycket mål och nu får man klara sig utan Ryan McDonagh som är lagets bästa back.

De väljer dessutom att vila Henrik Lundqvist och ställer istället Cam Talbot. De avbräcken bör vara tillräckligt för att St Louis Blues ska kunna få med sig vinsten här tillräckligt ofta för att 2.50 ska vara spelvärt.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.